Zechsallsport is het beste magnesium voor sporters en helpt je hierbij: het houdt je spieren soepel, zorgt voor snel herstel (ook bij blessures) en is je eerste hulp bij kramp. Zechsallsport is hoog gedoseerd met puur magnesium uit de Zechstein bron en verrijkt met OptiMSM. Natuurlijk en krachtig!

Wat doet Zechsallsport flakes & gel?

      •   het zorgt ervoor dat alle cellen in je lichaam kunnen ontspannen
      •   het verwijdert melkzuur uit je spieren en bevordert je herstel
      •   regelmatig gebruik zorgt voor sterke spieren & soepele gewrichten
      •   geeft energie
      •   voorkomt kramp 

Speciaal voor sporters heeft Zechsal een uniek product ontwikkeld. Het magnesium in Zechsallsport is zuiver en krachtig. Het komt rechtstreeks uit de zuiverste bron ter wereld en heeft een hoge biologische beschikbaarheid. OptiMSM® is een bron van organisch zwavel, afkomstig uit Amerika en staat bekend als "the world's purest MSM".

Producten

 

Zechsal sport flakes

te gebruiken in een voetbad of nog lekkerder...gewoon in een ligbad! regelmatig gebruik (3 x per week) geeft het beste effect.

Zak 1,1 kilo €18,00

 

Zechsal sport gel

De gel kun je telkens tijdens of na het sporten op de te behandelen spieren/gewrichten smeren. De gel helpt bij blessures om sneller te herstellen.

Tube 100 ml € 15,00

Pompfles 500 ml € 44,95

 

 

Zechsal MCM gel

MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten. Ondersteuning en verlichting bij pijnlijke gewrichten als gevolg van bijvoorbeeld artrose of een blessure.

 

Flacon 100 ml € 14,75