Uw Medisch pedicure in Vroomshoop.

Over mijzelf


Mijn naam is Evelien Stalman-Vos en ik ben werkzaam als pedicure.

 

Voetverzorging heeft altijd al mijn interesse gehad. Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig om anderen te helpen hun voeten en nagels in goede conditie te houden. Doordat ik altijd werkzaam was in de ouderenzorg is dit heel lang alleen maar een hobby gebleven.

 

Uiteindelijk heb ik besloten om hier toch meer mee te gaan doen en besloot ik te gaan studeren voor pedicure om zo van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken.

Kwaliteit


Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom heb ik mij aangesloten bij brancheorganisatie Provoet en werk volgens hun hoge standaard.

 

Om als medisch pedicure te mogen werken sta ik geregisteerd bij ProCert. Via hun richtlijnen en nascholingstraject zorg ik dat mijn kennis en vaardigheden altijd up to date zijn zodat u de juiste zorg krijgt!

 

Ook maak ik gebruik van de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw voeten de best mogelijke behandeling krijgen.

 

Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van de Hadewe Veloria pedicuremotor. Dit nieuwe model is de meest stille motor in de droogtechniek. Dankzij de speciale turbinemotor produceert de Veloria een geluid tussen de 49 en 55 decibel. Bij vergelijkbare motoren zit het geluidsniveau rond de 80 decibel. Daarnaast is de afzuiging van deze turbinemotor tot 60% beter dan vergelijkbare motoren.

Mijn filosofie


Ik maak het u als klant graag zo comfortabel mogelijk. Ik heet u graag op afspraak welkom in mijn praktijk. Door op afspraak te werken is de wachttijd minimaal. In de praktijk kunt u naast de behandelingen ook terecht voor de aankoop van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten als aanvulling op uw behandeling.