Behandelingen en prijzen

Behandeling risicovoet

Deze behandeling is voor mensen met diabetes, reuma, kanker of andere risicovoeten en bestaat uit het desinfecteren van de voeten en het reinigen van de nagelomgeving. Het knippen, fraisen en polijsten van de nagels. Behandelen van eelt, likdoorn, kloven, schimmelnagels, ingroeiende nagels en het incremen van de voeten.

Duur: ongeveer 45 minuten.

Prijs: Euro 27,50

 

* in sommige gevallen kunt u de behandeling vergoed krijgen van uw zorgverzekering. Wanneer u door uw huisarts of podotherapeut naar de medisch pedicure wordt doorverwezen valt u mogelijk binnen de vergoede zorg. Informeer bij uw huisarts/podotherapeut of zorgverzekering naar uw persoonlijke situatie


Standaard behandeling

Deze behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten en het reinigen van de nagelomgeving. Het knippen, fraisen en polijsten van de nagels. Behandelen van eelt, likdoorn, kloven, schimmelnagels, ingroeiende nagels en het incremen van de voeten.

Duur: ongeveer 45 minuten.

Prijs: Euro 25,00.

 Voet verwen arrangement

Verwen je vermoeide voeten met een heerlijk ontspannend voetenbad met zeezout gevolgd door een scrub behandeling. Daarna krijgt je een voetenmasker en als afsluiting een relaxte voetmassage. Ondertussen geniet je van een heerlijk kopje verse koffie of thee.

Duur: ongeveer 60 minuten.

Prijs: Euro 30,00

 


Deelbehandelingen

Geen behoefte aan het knippen en fraisen van nagels maar wel hinder van een ingroeiende nagel of likdoorn? Maak dan gebruik van een deelbehandeling. Ik behandel dan alleen de likdoorn of ingroeiende nagel.

Duur: ongeveer 15 minuten.

Prijs: Euro 15,50.

 


Ambulante behandeling

Bent u slecht ter been of is het anders moeilijk om naar de salon te komen? Ik kom voor de behandeling naar uw huis en behandel u ter plaatse. Alle benodigdheden daarvoor neem ik mee.*

Duur: ongeveer 45 minuten.

Prijs: Euro 35,00.

 *Alleen binnen Vroomshoop.


Pakking met Zechsal Magnesiumgel

De pakking is alleen te boeken als aanvulling op uw behandeling. Na de behandeling wordt er Zechsal magnesium gel aangebracht waarna ze voor 15 minuten worden ingepakt. Daarna wordt de gel afgewassen en sluiten we het af met een korte voetmassage. het werkt verlichtend bij huid of gewrichtsklachten hebt aan je voeten. Maar natuurlijk ook te boeken om gewoon even heerlijk te ontspannen.

Duur: ongeveer 20 minuten.

Prijs: Euro 10,00 + kosten van de behandeling.

 

 


* Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW indien van toepassing.

** Op alle diensten van Pedicurepraktijk Evelien zijn de algemene voorwaarden van brancheorganisatie Provoet van toepassing. Een schriftelijke kopie hiervan is ten alle tijde op te vragen bij Pedicurepraktijk Evelien.

*** U kunt een afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren wijzigen of annuleren door telefonisch contact op te nemen met pedicurepraktijk Evelien. Annuleert u een afspraak binnen 24 uur dan zijn we genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen. Dit betreft een bedrag van Euro 15,-