Behandelingen en prijzen

Behandeling risicovoet

Deze behandeling is voor mensen met diabetes, reuma, kanker of andere risicovoeten en bestaat uit het desinfecteren van de voeten en het reinigen van de nagelomgeving. Het knippen, fraisen en polijsten van de nagels. Behandelen van eelt, likdoorn, kloven, schimmelnagels, ingroeiende nagels en het incremen van de voeten.

Duur: ongeveer 45 minuten.

Prijs: Euro 27,50

 

* in sommige gevallen kunt u de behandeling vergoed krijgen van uw zorgverzekering. Wanneer u door uw huisarts naar de medisch pedicure wordt doorverwezen valt u binnen de ketenzorg en heeft u in principe recht op 6 vergoede behandelingen per jaar. Wilt u vaker behandeld worden dan zult u dit zelf moeten betalen.


Standaard behandeling

Deze behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten en het reinigen van de nagelomgeving. Het knippen, fraisen en polijsten van de nagels. Behandelen van eelt, likdoorn, kloven, schimmelnagels, ingroeiende nagels en het incremen van de voeten.

Duur: ongeveer 45 minuten.

Prijs: Euro 25,00.

 Voet verwen arrangement

Verwen uw vermoeide voeten met een heerlijk ontspannend voetenbad met zeezout gevolgd door een scrub behandeling. Daarna krijgt u een voetenmasker en als afsluiting een relaxte voetmassage. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk kopje verse koffie of thee.

Duur: ongeveer 60 minuten.

Prijs: Euro 30,00

 


Deelbehandelingen

Geen behoefte aan het knippen en fraisen van nagels maar wel hinder van een ingroeiende nagel of likdoorn? Maak dan gebruik van een deelbehandeling. Ik behandel dan alleen uw likdoorn of ingroeiende nagel.

Duur: ongeveer 15 minuten.

Prijs: Euro 15,50.

 


Pakking met Zechsal Magnesiumgel

De pakking is alleen te boeken als aanvulling op uw behandeling. Na de behandeling wordt er Zechsal magnesium gel aangebracht op uw voeten waarna ze voor 15 minuten worden ingepakt. Daarna wordt de gel afgewassen en sluiten we het af met een korte voetmassage. het werkt verlichtend als u huid of gewrichtsklachten hebt aan uw voeten of doe het gewoon om heerlijk te ontspannen.

Duur: ongeveer 20 minuten.

Prijs: Euro 10,00 + kosten van de behandeling.

 

 


* Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW indien van toepassing.

** Op alle diensten van Pedicurepraktijk Evelien zijn de algemene voorwaarden van brancheorganisatie Provoet van toepassing. Een schriftelijke kopie hiervan is ten alle tijde op te vragen bij Pedicurepraktijk Evelien.

*** U kunt een afspraak tot uiterlijk 24 uur van tevoren wijzigen of annuleren door telefonisch contact op te nemen met pedicurepraktijk Evelien. Annuleert u een afspraak binnen 24 uur dan zijn we genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen. Dit betreft een bedrag van Euro 15,-