Zechsal magnesium

Pedicurepraktijk Evelien is officeel verkooppunt van Zechsal magnesiumproducten.


Waarom?

Doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat en ons voedingspatroon niet altijd gevarieerd genoeg is hebben veel mensen ongemerkt een tekort aan magnesium in hun lichaam. Dit tekort kan zorgen voor diverse klachten omdat magnesium meer dan 350 lichaamsprocessen ondersteunt. De klachten die onder andere kunnen voorkomen bij een tekort aan magnesium zijn:

  • reumatische aandoeningen
  • spierpijn/kramp
  • restless legs
  • huidaandoeningen
  • schiferende huid
  • jeukende huid
  • psoriasis
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid

Wat is het?

De werkzame stof van Zechsal is magnesiumchloride. Het komt rechtstreeks uit een 1600 meter diepe bron en is daardoor van de meest zuivere en meest geconcentreerde kwaliteit. Het percentage magnesiumchloride is bijvoorbeeld hoger dan het gehalte magnesiumchloride in dode zeezout.

klik links op de knop Zechsal sport voor het assortiment van Zechsal sport

Producten

Het toevoegen van badkristallen aan uw  bad of voetenbad zorgt er voor dat, naast de ontspannende werking, het zuivere magnesium via de huid wordt opgenomen en afvalstoffen worden afgevoerd. Uw huid wordt weer zacht en glad.

Pot 750 gr. €12,00

Pot 2 kg € 24,00

Magnesiumolie is prima geschikt om dagelijks te gebruiken. Het geeft verlichting bij kramp en spierpijn. Met de handige sprayflacon kunt u heel gericht de pijnlijke delen behandelen.

fles 100 ml € 12,95

fles 500 ml €29,00

fles 1 liter € 49,00

Magnesiumgel is een prima middel voor de dagelijkse behandeling van huidaandoeningen. magnesium gel zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Het is bekend dat 70% van de mensen met huidaandoeningen er baat bij heeft. Het geeft na 3 weken een 19% betere hydratatie en een 33% gladdere huid.

tube 125 ml € 13,95

Zechsal body cream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter.

Speciaal geschikt voor de droge of geïrriteerde huid. Ook geschikt voor gebruik in het gezicht. Verzorgt de huid optimaal en ondersteunt uw magnesiumbalans.

Tube 125 ml € 17,50

Zechsal shampoo

Therapeutische magnesium shampoo en body wash in één, speciaal voor de gevoelige en probleemhuid. Het pure magnesium maakt de huid rustig en helpt tegen jeuk en bij roos. Geeft je haar volume en stevigheid. Als body wash uiterst mild voor het hele lichaam.

tube 200 ml €12,50