Kies voor kwaliteit, kies voor Orly!

Pedicurepraktijk Evelien heeft ervoor gekozen om voor haar assortiment nagellak exclusief te werken met het Amerikaanse merk Orly. Al sinds 1975 een ware trendsetter op het gebied van nagellak die telkens blijft investeren in nieuwe kleuren en kwaliteit. Een team van experts draagt er zorg voor dat Orly niet achter de laatste trends aanloopt maar juist zelf de trendsetter is! Kies voor kwaliteit, kies voor Orly.

 

Orly Breathable is de nieuwste ontdekking uit de laboratoria van Orly. Een lijn van nagellakken die zelfs geschikt is voor nagels die droog, verzwakt of beschadigd zijn!

het toverwooord is Advanced Oxygen Technolgy, een techniek waardoor zuurstof en hydratatie door de lak heen kunnen doordringen in de nagel. Bovendien zit Orly Breathable vol met verzorgende elementen zoals arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Hierdoor zien je nagels er niet alleen maar schitterend uit maar krijgen ze tegelijkertijd een krachtige verzorging waardoor beschadigde nagels weer gezond en sterk worden.

Tarieven bij behandeling:

 

Orly Breathable icm een behandeling: kosten van de behandeling + Euro 8,50

Verkoop Orly nagellak

Ik verkoop diverse kleuren Orly nagellak. Mocht iets niet voorradig zijn dan kan ik indien gewenst altijd een kleur bestellen.

Flesje 5,3 ml € 5,50

2 flesjes voor €10,00

Eigen nagellak aanbrengen?

Indien gewenst kunt je ook zelf jouw eigen nagellak meenemen zodat ik na uw behandeling deze aanbreng. Naast de kosten van de behandeling reken ik hiervoor €5,-